lördag 27 augusti 2011

fåret shaun och medeltidsdagar


Trodde att det var en Fåret Shaun film jag laddat hem men va tydligen flera avsnitt.Men va kul ändå.För inte vet vad fåret Shaun är så är det ett barnprogram egentligen men är en del vuxna som tycker det är kul.Vi gör det iaf!Handlar om en hund, fåret shaun och dom andra fåren på gården som hittar på massa tok.Är samma som gjort wallace och grommit.Det va lagom att kolla på ikväll,en timme långt ungefär.

Tidigare idag har vi varit på medeltids dagarna och kollat.Det mindre än det brukar vara och så.Men det va flera som sålde gott godis.Blev klubbor och fudge.Fudgen brukar vi köpa varje år.Varmt va det oxå,,puh..Måste säga att det va lite av en besvikelse i år.Fanns inte så mycket och kolla på!

Nä nu måste jag verkligen gå och ta tag i disken.Vet inte vad som hänt med mej!Brukar vara duktig och hålla efter.Har velat ha diskat undan på kvällen. men nu gör jag inte det och sen blir det jätte jobbigt när det är mycket disk!J har diskat oftare än han brukar,är egentligen min uppgift!Det är han som lagar maten!Nog med svammel,disken nuuu kristin!

sov gott!
kramkram

Inga kommentarer: